FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Q Kumaha anjeun make mesin?

A Anjeun nyimpen workpiece sheetmetal anjeun dina kaayaan clampbar nu, pindah kana clamping, teras narik cecekelan utama (s) ngabengkokkeun workpiece nu

Q Kumaha ieu clampbar nu napel?

A Dina pamakéan, mangka diayakeun handap ku elektromagnet anu pohara kuat. Ieu henteu permanén napel, tapi aya di posisi anu bener na ku bola cinyusu-sarat di unggal tungtung.

susunan kieu ngidinan Anjeun ngabentuk wangun sheetmetal katutup, sarta ogé pikeun swap mun clampbars lianna gancang.

Q What is the ketebalan lambar maksimum bakal ngabengkokkeun?

A Bakal ngabengkokkeun 1.6 mm lambar baja hampang dina panjangna pinuh ku mesin. Bisa ngabengkokkeun kandel di tebih pondok.

Q Naon ngeunaan aluminium sarta stainless steel?

A es, mesin JDC Bending bakal ngabengkokkeun aranjeunna. magnetism nu ngaliwatan aranjeunna sarta metot handap clampbar nu onto nu sheet.It bakal ngabengkokkeun 1.6 mm aluminium panjangna pinuh, sarta 1.0 mm stainless steel panjangna pinuh.

Q Kumaha anjeun nyieun clamp?

Anjeun mencet jeung samentara tahan tombol héjo "Mimitian". Hal ieu ngabalukarkeun clamping magnét lampu. Lamun anjeun narik cecekelan utama eta otomatis pindah ka clamping kakuatan pinuh.

Q Kumaha carana sangkan eta sabenerna ngabengkokkeun?

A Anjeun ngabentuk ngalipet sacara manual ku cara cecekelan utama (s). Ieu bends nu sheetmetal sabudeureun ujung hareup clampbar nu diayakeun di tempat magnetically. Skala sudut merenah dina cecekelan ngabejaan Anjeun sudut ti beam bending sepanjang waktos.

Q Kumaha anjeun ngaleupaskeun workpiece nu?

A Salaku anjeun balik nanganan utama magnet nu otomatis pindah kaluar, sarta clampbar nu Pops nepi kana bal locating cinyusu-sarat na, ngaleupaskeun workpiece nu.

Q Badé aya jadi residual magnetism ditinggalkeun di workpiece nu?

A Unggal kali mesin pindah off, a pulsa sabalikna pondok tina ayeuna geus dikirim ngaliwatan elektromagnet anu de-magnetise duanana eta na workpiece nu.

Q Kumaha anjeun ngaluyukeun pikeun ketebalan logam?

Hiji Ku ngarobah adjusters di unggal ahir clampbar utama. Ieu alters nu clearance bending antara hareup clampbar jeung beungeut gawé ti beam bending nalika beam kasebut nepi di posisi 90 °.

Q Kumaha anjeun ngabentuk ujung digulung?

Hiji Ku ngagunakeun mesin JDC Bending mungkus sheetmetal nu progressively sabudeureun panjang pipa baja biasa atawa babak bar. Kusabab mesin jalan magnetically eta tiasa clamp item ieu.

Q Dupi eta gaduh pan-marake clamping ramo?

A Mibanda susunan bagéan clampbar pondok nu bisa plugged babarengan pikeun ngabentuk buleud.

Q Naon locates bagéan pondok?

A The plugged babarengan bagéan tina clampbar kudu ayana sacara manual dina workpiece nu. Tapi kawas rem pan sejen, sisi buleud Anjeun tiasa tina jangkungna taya.

Q Naon nu clampbar slotted pikeun?

A Éta kanggo ngabentuk trays deet tur buleud kirang ti 40 mm jero. Ieu aya salaku tambahan pilihan tur mangrupakeun leuwih gancang ngagunakeun ti bagéan pondok baku.

Q Naon tebih tina baki tiasa di clampbar slotted melu?

A Ieu bisa ngabentuk naon panjangna ti baki dina panjang clampbar nu. Unggal pasangan liang nyadiakeun pikeun variasi ukuran leuwih sauntuyan 10 mm, sarta posisi tina liang geus taliti digawé kaluar nyadiakeun sagala ukuran mungkin.

Q Kumaha kuat nyaeta magnet teh?

A elektromagnet bisa clamp kalawan 1 ton gaya keur unggal 200 mm tina panjangna. Contona, dina 1250E clamps nepi ka 6 ton leuwih panjang pinuh na.

Q Badé magnetism nu ngagem kaluar?

A No, teu saperti magnet permanen, elektromagnet anu bisa umurna atawa ngaleuleuskeun alatan ngagunakeun. Eta dijieunna tina waja tinggi-karbon polos anu gumantung solely on hiji arus listrik dina coil pikeun magnetisation na.

Q Naon mains suplai ieu diperlukeun?

A 240 volt ac. Model leutik (up ka 1250E Modél) ngajalankeun ti hiji 10 outlet amp biasa. Model 2000E na nepi perlu outlet 15 amp.

Q Naon asesoris datangna salaku baku jeung mesin JDC Bending?

A stand The, backstops, pinuh-panjangna clampbar, susunan clampbars pondok, sarta manual a nu sagala disadiakeun.

asesoris Q Naon Alus?

sadia kaasup hiji clampbar sempit, a clampbar slotted pikeun ngabentuk buleud deet langkung merenah, sarta geser kakuatan jeung pituduh keur motong distorsi bébas lempeng tina sheetmetal.

Q Tanggal Pangiriman?

Unggal modle geus di stock, Urang bisa ngatur pengiriman barang ka anjeun ASAP 

dimensi Q pengiriman barang?

320E: 0.5mx 0.31mx 0.28m = 0.053m³ @ 30 kg

420E: 0.68mx 0.31mx 0.28m = 0.06m³ @ 40 kg

650E: 0.88mx 0.31mx 0.28m = 0.08m³ @ 72 kg

1000E: 1.17mx 0.34mx 0.28m = 0.11m³ @ 110 kg

1250E: 1.41mx 0.38mx 0.33m = 0.17m³ @ 150 kg

2000E: 2.2mx 0.33mx 0.33m = 0.24m³ @ 270 kg

2500E: 2.7mx 0.33mx 0.33m = 0.29m³ @ 315 kg

3200E: 3.4mx 0.33mx 0.33m = 0.37m³ @ 380 kg

650 Powered: 0.88mx 1.0mx 0.63m =0.55³@120kg 

1000 Powered: 1.2mx 0.95mx 0.63m =0.76³@170kg 

1250Powered: 1.47mx 0.95mx 1.14m =1.55³@220kg 

2000 Powered: 2.2m x0.95m x 1.14m =2.40³@360kg 

2500Powered: 2.7mx 0.95mx 1.14m =3.0³@420kg 

3200Powered: 3.4mx 0.95mx 1.14m =3.7³@510kg 

Q Conto wangun

Hems, Sakur-sudut bends, edges digulung, Stiffening iga, saluran Ditutup, Buleud, tilep interrupted, Deep saluran, Balik bends, Deep fins

Q Kaunggulan

1. versatility Loba gede ti benders sheetmetal konvensional.
2. Taya watesan pikeun jero buleud.
3. Tiasa ngahasilkeun saluran jero, sarta bagian lengkep nutup.
4. clamping otomatis tur unclamping hartina operasi gancang, kirang kacapean.
5. akurat tur sinambung indikasi sudut beam.
6. setting Gancang tur tepat sudut eureun.
7. jero tikoro Unlimited.
8. panjangna Taya Wates bending di hambalan anu mungkin.
9. Buka réngsé design ngamungkinkeun tilepan sahiji wangun kompléks.
10. Mesin bisa ganged tungtung-to-tungtung keur lila bending.
11. diluyukeun gampang mun tooling ngaropéa (clamp bar tina cross-bagian husus).
12. Timer mayungan - mesin teu bisa overloaded.
13. Rapih, ci tur modern desain.

Aplikasi Q

Proyek sakola : buleud alat, letterboxes, cookware.
Éléktronika : chassis, buleud, kabaya.
Fittings laut.
Alat-alat kantor : rak, cabinets, komputer-nangtung.
Ngolah dahareun : sinks steel & tops bangku, hoods knalpot, vats.
Tanda bercahya & lettering logam.
Pamanas & tambaga canopies.
Manufaktur : purwa, barang produksi, mesin nyertakeun.
Listrik : switchboards, enclosures, fittings lampu.
Automotive : perbaikan, caravans, awak van, mobil balap.
Tatanén : mesin, bins, feeders, alat-alat susu steel, sheds.
Wangunan : flashings, facias, panto garasi, shopfronts.
Sheds taman, gelas-imah, tulisan pager.
AC : Saluran, potongan transisi, kamar tiis.

Q The hinges sanyawa centerless unik

 nu geus dimekarkeun utamana keur JDC ngabengkokkeun ™, nu disebarkeun sapanjang panjang beam bending sahingga, kawas clampbar, cokot beban bending deukeut tempat aranjeunna generated.The pangaruh tina clamping magnét digabungkeun jeung centerless husus hinges hartosna yén JDCBEND ™ mangrupakeun pisan kompak, hemat spasi, mesin sareng nisbah kakuatan-to-beurat kacida luhurna.

backstops Q

pikeun locating workpiece nu

clampbars Q Slotted

pikeun ngabentuk buleud deet leuwih gancang

Q tooling Husus

bisa gancang improvised tina potongan baja pikeun mantuan wangun hésé melu-up, sarta pikeun digawé produksi clampbars baku bisa diganti ku tooling husus.

manual Q Operasi

mesin datangna ku manual lengkep nu nyertakeun cara nganggo mesin ogé kumaha carana nyieun rupa barang biasa.

Kasalametan Operator Q

ieu ditingkatkeun ku interlock listrik dua-dibikeun yén ensures kakuatan pre-clamping aman keur dilarapkeun sateuacan clamping pinuh lumangsung.

Q Rek

jaminan 12-bulan nyertakeun bahan faulty na workmanship dina mesin jeung asesoris.

Q Video

https://youtu.be/iNfL9YdzniU
https://youtu.be/N_gFS-36bM0

Q OEM na ODM

Kami pabrik, urang nampi OEM na ODM, sarta gaduh ngawangun babarengan istilah panjang kalayan jadi loba pausahaan ku harga nu lumrah urang, layanan alus teuing.

Q Dupi anjeun gaduh akte CE

enya, urang gaduh akte, hayu atuh nyaho lamun kudu ka dinya, abdi bakal dikirim ka anjeun.

Q Dupi anjeun gaduh agén sagala di AS.

Sumuhun, Simkuring gaduh, hayu atuh nyaho lamun butuh pitulung naon baé, abdi bakal dikirim Anjeun Tel kontak NO. 

Q Nyaeta sertipikat asalna disadiakeun?

enya, sertipikat asal sadia


WhatsApp Online Chat!