panas dianjurkeun

Urang narékahan pikeun jadi produsén kualitas pangluhurna

Hot sale magnetic sheet metal pneumatic folding...

JDC ngabengkokkeun ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

JDCbend model 1000E electromagnetic pneumatic s...

JDC ngabengkokkeun ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

1000E powered magnetic sheet metal bending machine

JDC ngabengkokkeun ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

Magnetic Bender Precision Time Saving Sheet Met...

JDC ngabengkokkeun ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

Electronic Magnetic Sheet Metal Bender,High Qu...

JDC ngabengkokkeun ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

1000E Magnetic Sheet Metal Bending Machine

JDC ngabengkokkeun ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

High Quality The Iron Hand Metal Sheet Folding ...

JDC ngabengkokkeun ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

1000E Factory Direct Selling Electric Magnetic ...

JDC ngabengkokkeun ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

1000E Magnetic Sheet Metal Bending Machine

JDC ngabengkokkeun ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

Pneumatic Magnetic Sheet Metal Bending Machine ...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

MAGNETIC SHEET METAL BRAKE

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

High Efficiency Electromagnetic Sheet Metal Ben...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

JDC lambar Magnetic logam marake  ngidinan Anjeun nyieun wangun enclosed nu bakal janten teu mungkin dina rem logam tradisional. Anjeun tiasa ngabengkokkeun baja, aluminium, tambaga, jeung plastik, diantara bahan lianna. Buka up kemungkinan ampir taya!

Dianjurkeun pikeun:

toko HVAC, toko seni industri, sarta lembaran umum warung fabrikasi logam.

Nyieun ductwork, triangles, bends alternatif on planes varying, barang buleud sapertos aplikasi ngagulung, sarta leuwih.

Tiap lambar éléktromagnétik logam marake ti JDCBEND nawarkeun:

Desain Buka-réngsé - The luhur kabuka mere Anjeun kalenturan nyieun nanaon nu ngalipet imaginable, kaasup buleud enclosed atanapi triangles.

Magnet kalawan 6 ton gaya - The magnet kuat nyepeng bahan di tempat ku kituna anjeun bisa clamp eta dina desain konsép muka.

Suku pedal atawa push tombol kadali - kalibet magnet jeung ninggalkeun leungeun Anjeun bébas pituduh bahan ...