panas dianjurkeun

Urang narékahan pikeun jadi produsén kualitas pangluhurna

Magnetic 1250E Sheet Metal Press Brake, Sheet M...

Advantages No limitation to depth of boxes....

3-IN-1/1016 40″ width Shear Brake and Ro...

PRODUCT SPECIFICATIONS JDC 3-IN-1 Gu...

3-in-1/610 MTB 12″ 3-IN-1 Combination She...

PRODUCT SPECIFICATIONS JDC 3-IN-1 Gu...

Electric Slip Roll Machine,plate slip roller fo...

PRODUCT SPECIFICATIONS JDC 3-IN-1 Gu...

Combination of Shear Brake and Roll Machine She...

PRODUCT SPECIFICATIONS JDC 3-IN-1 Gu...

JDCbend Powered 650E Magnetic bending machine, ...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Heavy duty Manual Hand Brake/Pan & Box Pre...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Manual sheet metal folding machine manual flang...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Competitive Price Hot Sale Manufacturer Manual ...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Duct machine electric plate folding machine for...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Plate metal bending folding machine Price

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Pan and Box press brake Machine /Manual press b...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

JDC lambar Magnetic logam marake  ngidinan Anjeun nyieun wangun enclosed nu bakal janten teu mungkin dina rem logam tradisional. Anjeun tiasa ngabengkokkeun baja, aluminium, tambaga, jeung plastik, diantara bahan lianna. Buka up kemungkinan ampir taya!

Dianjurkeun pikeun:

toko HVAC, toko seni industri, sarta lembaran umum warung fabrikasi logam.

Nyieun ductwork, triangles, bends alternatif on planes varying, barang buleud sapertos aplikasi ngagulung, sarta leuwih.

Tiap lambar éléktromagnétik logam marake ti JDCBEND nawarkeun:

Desain Buka-réngsé - The luhur kabuka mere Anjeun kalenturan nyieun nanaon nu ngalipet imaginable, kaasup buleud enclosed atanapi triangles.

Magnet kalawan 6 ton gaya - The magnet kuat nyepeng bahan di tempat ku kituna anjeun bisa clamp eta dina desain konsép muka.

Suku pedal atawa push tombol kadali - kalibet magnet jeung ninggalkeun leungeun Anjeun bébas pituduh bahan ...