panas dianjurkeun

Urang narékahan pikeun jadi produsén kualitas pangluhurna

Manual sheet metal folding machine manual flang...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Competitive Price Hot Sale Manufacturer Manual ...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Duct machine electric plate folding machine for...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Plate metal bending folding machine Price

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Pan and Box press brake Machine /Manual press b...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

1.5×1500 Manual Metal Sheet Folding Machin...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Low price Manual metal plate bending machine ir...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Factory direct WS-1.5m box and pan brake hand s...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

China made manual bending machine for plate she...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Hydraulic Finger Sheet Metal Box and Pan Brake

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

EB1250 Magnetic Steel Bending Machine Electroma...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

Folding machine type and carbon steel material/...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

JDC lambar Magnetic logam marake  ngidinan Anjeun nyieun wangun enclosed nu bakal janten teu mungkin dina rem logam tradisional. Anjeun tiasa ngabengkokkeun baja, aluminium, tambaga, jeung plastik, diantara bahan lianna. Buka up kemungkinan ampir taya!

Dianjurkeun pikeun:

toko HVAC, toko seni industri, sarta lembaran umum warung fabrikasi logam.

Nyieun ductwork, triangles, bends alternatif on planes varying, barang buleud sapertos aplikasi ngagulung, sarta leuwih.

Tiap lambar éléktromagnétik logam marake ti JDCBEND nawarkeun:

Desain Buka-réngsé - The luhur kabuka mere Anjeun kalenturan nyieun nanaon nu ngalipet imaginable, kaasup buleud enclosed atanapi triangles.

Magnet kalawan 6 ton gaya - The magnet kuat nyepeng bahan di tempat ku kituna anjeun bisa clamp eta dina desain konsép muka.

Suku pedal atawa push tombol kadali - kalibet magnet jeung ninggalkeun leungeun Anjeun bébas pituduh bahan ...