panas dianjurkeun

Urang narékahan pikeun jadi produsén kualitas pangluhurna

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm éléktromagnétik SH ...

1250E lambar Magnetic marake logam

JDC BEND™ 1250E Magnetic sheet metal brake P...

1250E ganda E-tipe magnet awakna Powered 1250mm ...

 JDC BEND™ 1250E DOUBLE E-TYPE MAGNET BODY Po...

JDCbend 3200E Electromagnetic Sheet Metal Bendi...

JDC BEND™3200E Powered 3200mm x 1.2mm Electroma...

JDC lambar Magnetic logam marake  ngidinan Anjeun nyieun wangun enclosed nu bakal janten teu mungkin dina rem logam tradisional. Anjeun tiasa ngabengkokkeun baja, aluminium, tambaga, jeung plastik, diantara bahan lianna. Buka up kemungkinan ampir taya!

Dianjurkeun pikeun:

toko HVAC, toko seni industri, sarta lembaran umum warung fabrikasi logam.

Nyieun ductwork, triangles, bends alternatif on planes varying, barang buleud sapertos aplikasi ngagulung, sarta leuwih.

Tiap lambar éléktromagnétik logam marake ti JDCBEND nawarkeun:

Desain Buka-réngsé - The luhur kabuka mere Anjeun kalenturan nyieun nanaon nu ngalipet imaginable, kaasup buleud enclosed atanapi triangles.

Magnet kalawan 6 ton gaya - The magnet kuat nyepeng bahan di tempat ku kituna anjeun bisa clamp eta dina desain konsép muka.

Suku pedal atawa push tombol kadali - kalibet magnet jeung ninggalkeun leungeun Anjeun bébas pituduh bahan ...