REKOMANDUAR HOT

Ne përpiqemi që të jetë prodhuesi cilësisë më të lartë

Magnetic Bender Precision Time Saving Sheet Met...

JDC BEND ™ 1000E Mundësuar 1000mm x 1.6mm Electrom ...

Electronic Magnetic Sheet Metal Bender,High Qu...

JDC BEND ™ 1000E Mundësuar 1000mm x 1.6mm Electrom ...

1000E Magnetic Sheet Metal Bending Machine

JDC BEND ™ 1000E Mundësuar 1000mm x 1.6mm Electrom ...

High Quality The Iron Hand Metal Sheet Folding ...

JDC BEND ™ 1000E Mundësuar 1000mm x 1.6mm Electrom ...

1000E Factory Direct Selling Electric Magnetic ...

JDC BEND ™ 1000E Mundësuar 1000mm x 1.6mm Electrom ...

1000E Magnetic Sheet Metal Bending Machine

JDC BEND ™ 1000E Mundësuar 1000mm x 1.6mm Electrom ...

Pneumatic Magnetic Sheet Metal Bending Machine ...

1250E Mundësuar 1250mm x 1.6mm elektromagnetike Sh ...

MAGNETIC SHEET METAL BRAKE

1250E Mundësuar 1250mm x 1.6mm elektromagnetike Sh ...

High Efficiency Electromagnetic Sheet Metal Ben...

1250E Mundësuar 1250mm x 1.6mm elektromagnetike Sh ...

Magnetic Sheet Metal Press Brake

1250E Mundësuar 1250mm x 1.6mm elektromagnetike Sh ...

1250X2.0MM Pneumatic Magnetic Folding Machine, ...

1250E Mundësuar 1250mm x 1.6mm elektromagnetike Sh ...

1000×2.0mm Pneumatic Electromagnetic Sheet...

JDC BEND ™ 1000E Magnetic fletë metalike frenave P ...

JDC frenave magnetike fletë metalike  lejon të bëni forma mbyllur që do të jetë e pamundur për frenat tradicionale metalike. Ju mund të bëj çeliku, alumini, bakri, dhe plastike, ndërmjet materialeve të tjera. Të hapë mundësi të pothuajse të pakufizuar!

Recommended për:

dyqane HVAC, dyqane artit industriale, dhe të përgjithshme fletë dyqane trillim metalike.

Marrja ductwork, trekëndëshat, bends alternative në aeroplanët të ndryshme, artikuj të rrumbullakëta të tilla si aplikimet Scrolling, dhe shumë më tepër.

Çdo metalike fletë frenave elektromagnetike nga JDCBEND ofron:

Dizajni i hapur - Pjesa e sipërme e hapur ju jep fleksibilitet për të bërë çdo lloj kthesë imagjinueshëm, duke përfshirë kuti të mbyllura apo trekëndëshat.

Magnet me 6 ton të forcës - magnet i fuqishëm mban materialin në vend në mënyrë që ju mund të pirg atë brenda dizajn koncept të hapur.

pedale këmbë ose butonin shtytje kontrollon - Angazhohen magnet dhe të lënë në duart tuaja të lirë për të udhëhequr materiale ...