HOT ПРЕПОРАЧАНО

Ние се стремиме да биде најголем производител на квалитетот

Manual sheet metal folding machine manual flang...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm Електромагнетна Ш ...

Competitive Price Hot Sale Manufacturer Manual ...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm Електромагнетна Ш ...

Duct machine electric plate folding machine for...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm Електромагнетна Ш ...

Plate metal bending folding machine Price

1250E Powered 1250mm x 1.6mm Електромагнетна Ш ...

Pan and Box press brake Machine /Manual press b...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm Електромагнетна Ш ...

1.5×1500 Manual Metal Sheet Folding Machin...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm Електромагнетна Ш ...

Low price Manual metal plate bending machine ir...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm Електромагнетна Ш ...

Factory direct WS-1.5m box and pan brake hand s...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm Електромагнетна Ш ...

China made manual bending machine for plate she...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm Електромагнетна Ш ...

Hydraulic Finger Sheet Metal Box and Pan Brake

1250E Powered 1250mm x 1.6mm Електромагнетна Ш ...

EB1250 Magnetic Steel Bending Machine Electroma...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm Електромагнетна Ш ...

Folding machine type and carbon steel material/...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm Електромагнетна Ш ...

JDC Магнетни лим кочница  ви овозможува да направите затворени форми што ќе биде невозможно на традиционален метал сопирачките. Можете да се наведнуваат челик, алуминиум, бакар и пластика, меѓу другите материјали. Отвори речиси неограничени можности!

Се препорачува за:

HVAC продавници, индустриски продавници уметност, како и општата состојба продавници метал измислица.

Изработка на каналските, триаголници, наизменични наведнува на различни авиони, круг елементи како што се лизгање апликации, и многу повеќе.

Секој електромагнетни лим кочница од JDCBEND нуди:

Отворен дизајн - На отворено врвот ви дава флексибилност да се направи било каков вид на кривината се замисли, вклучувајќи затворени кутии или триаголници.

Магнет со 6 тони сила - моќен магнет држи материјал во место, така што можете да го Стегач во отворен дизајн концепт.

Крачна или притискање на копчето контроли - Вклучат магнет и оставете вашите раце бесплатно за водење на материјал ...

 

Сертификат