FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q Pripun sampeyan nggunakake mesin?

A Sampeyan sijine workpiece Sheetmetal ing ing clampbar ing, ngalih ing clamping, banjur narik nangani utama (s) bend workpiece

Q Carane clampbar ditempelake?

A Ing nggunakake, iku dianakaké mudhun dening elektromagnet banget kuat. Iku ora permanen ditempelake, nanging dumunung ing posisi sing bener déning werni spring-dimuat ing saben pungkasan.

noto ngijini sampeyan mbentuk manéka Sheetmetal Ana, lan uga kanggo pertukaran kanggo clampbars cepet.

Q Apa kekandelan lapisan maksimum bakal bend?

A Bakal bend 1.6 mm sheet baja entheng ing dawa kebak mesin. Iku bisa bend kenthel ing tebih luwih cendhek.

Q Apa bab aluminium lan stainless steel?

A es, mesin JDC Bending nekuk wong. magnetisme liwat wong-wong mau lan narik mudhun clampbar dhateng sheet.It nekuk 1.6 mm aluminium ing lengkap dawa, lan 1.0 mm stainless steel ing lengkap dawa.

Q Apa wis ngawat-ngawati?

Sampeyan menet sementara terus tombol ijo "Mulai". Iki bakal nimbulaké clamping Magnetik cahya. Nalika narik nangani utama iku kanthi otomatis ngalih kanggo clamping kebak daya.

Q Carane ora iku bener bend?

A Sampeyan mbentuk bend kanthi manual kanthi narik nangani utama (s). Iki bends ing Sheetmetal sak pojok ngarep saka clampbar kang dianakaké ing Panggonan magnetically. Ukuran amba trep ing nangani ngandhani amba saka Beam mlengkung ing kabeh kaping.

Q Pripun sampeyan ngeculake workpiece?

A Sing bali nangani utama magnet kanthi otomatis ngalih mati, lan clampbar njedhul munggah ing bal panggonan spring-dimuat sawijining, ngeculake workpiece.

Q Ora ana bakal ampas magnetisme kiwa ing workpiece?

A Saben wektu mesin ngalih mati, pulsa mbalikke cendhak saiki wis dikirim liwat elektromagnet kanggo turun-magnetise loro iku lan workpiece.

Q Apa nyetel kanggo kekandelan metal?

A Miturut ngganti Adjusters ing saben pungkasan ing clampbar utama. Iki alters reresik mlengkung antarane ngarep clampbar lan permukaan kerja Beam mlengkung nalika Beam munggah ing posisi 90 °.

Q Apa mbentuk pojok mbalek?

A Kanthi nggunakake mesin JDC Bending kanggo Lebokake Sheetmetal ing saya sak dawane steel pipe biasa utawa babak bar. Amarga mesin dianggo magnetically bisa ngawat-ngawati item iki.

Q Ora iku duwe pan-brake clamping driji?

A Wis pesawat saka perangan clampbar short kang bisa kepasang bebarengan kanggo mbentuk kothak.

Q Apa locates perangan singkat?

A Ing kepasang bebarengan perangan saka clampbar kudu dumunung manual ing workpiece. Nanging kados rem pan liyane, ing pinggir kothak Panjenengan bisa dhuwur Unlimited.

Q Apa clampbar slotted kanggo?

A Iku kanggo mbentuk rak cethek lan kothak kurang saka 40 mm jero. Saiki kasedhiya minangka ekstra pilihan lan dalan sing luwih cepet nggunakake saka perangan short standar.

Q Apa tebih saka tray bisa clampbar slotted melu?

A Bisa mbentuk sembarang dawa tray ing dawa clampbar ing. Saben pasangan saka slot nyedhiyakake kanggo jenis ukuran liwat sawetara 10 mm, lan posisi saka slot wis kasebut kanthi teliti, makarya metu kanggo nyedhiyani kabeh ukuran bisa.

Q Carane kuwat iku magnet?

A elektromagnet bisa ngawat-ngawati karo 1 ton saka pasukan kanggo saben 200 mm dawa. Kayata, ing 1250E Klem nganti 6 ton liwat dawa lengkap.

Q Bakal magnetisme sing nyandhang metu?

A No, kados wesi sembrani permanen, elektromagnet bisa ora umur utawa weaken amarga nggunakake. Kang digawe saka baja dhuwur-karbon kosong sing gumantung namung ing arus listrik ing Koil kanggo magnetisation sawijining.

Q Apa utomo sumber perlu?

A 240 volt AC. Model cilik (nganti 1250E Model) mbukak saka 10 outlet Amp biasa. Model 2000E lan munggah kudu stopkontak 15 Amp.

Q Apa aksesoris teka minangka standar karo mesin JDC Bending?

A ngadeg The, backstops, panjang clampbar, pesawat saka clampbars cendhak, lan manual sing kabeh diwenehake.

aksesoris Q Apa Pilihan?

kasedhiya kalebu clampbar panah, a clampbar slotted kanggo mbentuk kothak cethek luwih kepenak, lan nyukur daya karo guide kanggo nglereni distorsi-free sakcara Sheetmetal.

Q Tanggal Delivery?

Saben modle wis ing Simpenan, Kita bisa ngatur kapal ASAP 

dimensi Q Shipping?

320E: 0.5mx 0.31mx 0.28m = 0.053m³ @ 30 kg

420E: 0.68mx 0.31mx 0.28m = 0.06m³ @ 40 kg

650E: 0.88mx 0.31mx 0.28m = 0.08m³ @ 72 kg

1000E: 1.17mx 0.34mx 0.28m = 0.11m³ @ 110 kg

1250E: 1.41mx 0.38mx 0.33m = 0.17m³ @ 150 kg

2000E: 2.2mx 0.33mx 0.33m = 0.24m³ @ 270 kg

2500E: 2.7mx 0.33mx 0.33m = 0.29m³ @ 315 kg

3200E: 3.4mx 0.33mx 0.33m = 0.37m³ @ 380 kg

650 Powered: 0.88mx 1.0mx 0.63m =0.55³@120kg 

1000 Powered: 1.2mx 0.95mx 0.63m =0.76³@170kg 

1250Powered: 1.47mx 0.95mx 1.14m =1.55³@220kg 

2000 Powered: 2.2m x0.95m x 1.14m =2.40³@360kg 

2500Powered: 2.7mx 0.95mx 1.14m =3.0³@420kg 

3200Powered: 3.4mx 0.95mx 1.14m =3.7³@510kg 

Q Conto manéka

Hems, Sembarang-amba bends, sudhut Rolled, stiffening igo, saluran Ditutup, Boxes, Pambungkus diselani, jero saluran, Wangsul bends, jero fins

Q Kaluwihan

1. versatility Kathah luwih saka benders Sheetmetal conventional.
2. Ora ana watesan kanggo ambane saka kothak.
3. Bisa mbentuk saluran jero, lan bagean rampung Ana.
4. clamping otomatis lan unclamping tegese operasi luwih cepet, kurang lemes.
5. Accurate lan dadi pratondo amba Beam.
6. setelan Cepet lan akurat saka amba mandeg.
7. ambane tenggorokan Unlimited.
8. dawa tanpa wates mlengkung ing orane tumrap sekolah bisa.
9. Open rampung desain ngidini lempitan manéka Komplek.
10. Mesin bisa ganged mburi-kanggo-mburi kanggo long mlengkung.
11. Adapts gampang kanggo perkakas selaras (ngawat-ngawati bar saka salib-bagean khusus).
12. Atur-nglindhungi - mesin ora bisa overloaded.
13. Neat, kompak lan modern desain.

Aplikasi Q

Proyèk sekolah : kothak alat, letterboxes, cookware.
Electronics : sasis, kothak, rak.
Fittings Marine.
Peralatan Kantor : rak-rak, lemantun, komputer-stands.
Pangan Processing : klelep stainless & menang bench, hoods exhaust, vats.
Pratandha murup & aksara logam.
Heaters & tembaga canopies.
Manufacturing : prototype, item produksi, mesin isine.
Listrik : Sambung, enclosures, fitting cahya.
Automotive : ndandani, Campers, badan van, montor balap.
Agriculture : machinery, tong sampah, feeders, peralatan biasa stainless, gudang.
Bangunan : flashings, facias, lawang garasi, shopfronts.
Gudang Garden, kaca-omahé, kiriman pager.
Air conditioning : ducts, bêsik transisi, kamar kelangan.

Q The hinges senyawa centerless unik

 kang wis dikembangaké utamané kanggo JDC BEND ™, disebarake sadawane dawa Beam mlengkung lan kanthi mangkono, kaya clampbar ing, njupuk kathah mlengkung cedhak ngendi lagi generated.The efek saka clamping Magnetik digabungake karo centerless khusus hinges liya sing JDCBEND ™ iku banget kompak, daya papan, mesin karo aspek kekuatan-kanggo-bobot dhuwur banget.

backstops Q

kanggo panggonan workpiece

clampbars Q Slotted

kanggo mbentuk kothak cethek luwih cepet

Q perkakas Special

bisa cepet improvised saka bagéyan baja kanggo manéka angel melu-up, lan kanggo karya produksi clampbars standar bisa diganti dening perkakas specialized.

manual Q Operating

mesin teka karo manual rinci kang isine carane nggunakake mesin uga cara kanggo nggawe macem-macem item umum.

Safety Operator Q

wis meningkat dening interlock electrical loro-nyerahke sing njamin pasukan wis clamping aman wis Applied sadurunge clamping lengkap ana.

Q Warranty

babar pisan 12 sasi isine bahan gagal lan workmanship ing mesin-mesin lan aksesoris.

Q Video

https://youtu.be/iNfL9YdzniU
https://youtu.be/N_gFS-36bM0

Q OEM lan Potongan

We are pabrik, kita nampa OEM lan Potongan, lan duwe mbangun kerjasama long term karo supaya akeh perusahaan dening rega cukup kita, layanan banget.

Q Aja duwe certificate CE

ya, kita duwe certificate, mugi kula ngerti yen sampeyan perlu iku, aku bakal ngirim kanggo sampeyan.

Q Aja duwe agen sembarang ing Amerika Serikat.

YES, We have, mugi kula ngerti yen sampeyan perlu bantuan sembarang, aku bakal ngirim sing tel kontak ora ana. 

Q Apa certificate asal ana?

ya, certificate asal kasedhiya


Tampilan Online Chat!