China 1250E sheet Magnetic logam brake Produsen lan Supplier | JINDONGCHENG

1250E sheet Magnetic brake logam

Short Description:

Gratis ongkir! JDC BEND 1250E Manual Magnetic Sheet Metal Brake,
Box lan Pan Brake, 1-Phase 220V


  • Potongan: USD $ 648 - 3408 / PC
  • Min.Order Quantity: 1 PC
  • Sumber Kabisan: 50PC / Minggu
  • Port: Fuzhou / SHANGHAI / SHENZHEN
  • Sarat Pembayaran: BOLETO, MasterCard, Visa, e-Priksa, PAYLATER, T / T, Paypal
  • Detail produk

    video

    Tags Product

    JDC BEND ™ 1250E sheet Magnetic brake logam

    gambar produk mung perwakilan a, katon produk nyata bisa rada beda-beda

    JDC 1250E kinerja High sheet elektromagnetik folder logam Specifications

    kapasitas nominal 1250 mm x 1.6 mm (4ft x 16g) 15 kanggo 635 mm
    48 "(4-mlaku) dawa karo kapasitas maksimum 16 gauge baja entheng.
    Clamping pasukan (karo standar panjang clampbar) 6 ton konsisten tengen kabeh Beam, saéngga kanggo bends asri malah ing tengah
    saka rem.
    dianjurake Kopi HVAC, sekolah Tech, kopi seni industri, lan sheet general kopi pabrikan logam.
    Making kothak terlampir, protelon, bends sulih ing pesawat werna-werna, lan item babak kuwi
    minangka aplikasi nggulung.

    Mlengkung macem-macem bahan, kalebu sheets saka baja entheng, stainless steel, aluminium,
    bahan ditutupi, plastik digawe panas, lan liyane.
    Supply Eletrical: 1 phase, 220/240 V ac lan bisa ing sakbenere sembarang.
    saiki Nominal: 8 Amp
    siklus tugas: 30%
    kothak Ambane Unlimited
    Bend Angle 0-180 °
    Max. Clamping Bar Lift Unlimited
    Max. Kapasitas karo Extension 18ga. (1.21mm) entheng baja / 21ga. (0.83mm) stainless steel
    Max. Kapasitas tanpa tambahan 16ga. (1.51mm) entheng baja / 20ga. (0.91mm) stainless steel
    Termal Cut-Out 158 ° F (70 ° C)
    dimensi Shipping  1.41mx 0.38mx 0.32m = 0.17m3 
    GW / NW 180 / 150kg
    Blade imbuhan longkangan Blade imbuhan longkangan ing bar clamping ngijini sampeyan bisa karo sheet metal saka beda
    thicknesses.
    ukuran bali luwes Nerangake karo ndhukung produk lan ukuran bali luwes kanggo nganggo produksi.
    Scaled kontrol amba stroke ngijini sampeyan ngirim wektu bends repeatable sawise wektu.
    Cathetan Kapasitas bisa ngganti gumantung Nggawe extension rwaning. Aturan jempol kanggo baja entheng,
    16ga., Extension OFF. 18ga. extension On utawa Off, 20ga. lan luwih tipis, extension On.
    operasi Gampang 1.Put Piece saka materi antarane clamping bar menyang ambane dibutuhake.
    2. Melu sembrani kuat ing amben mlengkung karo kontrol push button.
    3. Kenek pedal mlaku sing alon Klem materi. Kontrol mlaku iki tansah driji
    aman metu saka mesin lan sampeyan ndelehne materi.

    4. Angkat ing mlengkung godhong ngisor kanggo ngrampungake bend lan repositioned siap kanggo
    bend liyane.
    desain mbukak-rampung 1. ngijini sampeyan kanggo nggawe saluran sing sacara sakabèhané diubengi lan manéka mokal kanggo nggawe karo
    kothak tradisional lan brake pan.                                                                                                                         
    2. JDC BEND elektromagnetik sheet metal brake bisa bend kothak utawa panci kanggo meh
    sembarang ambane, awit iku ora reliant ing jeru driji conventional.
    aksesoris Kamar kalebu tray panyimpenan, backstops luwes, A panjang ngawat-ngawati-garis, lan lengkap
    pesawat saka short-dawa ngawat-ngawati-bar.
    aksesoris pilihan  kasedhiya kanggo model iki kalebu clampbar panah, a clampbar slotted kanggo mbentuk
    kothak cethek luwih cepet
    perkakas khusus  Perkakas khusus bisa cepet improvised saka bagéyan baja kanggo melu-up angel
    nggawe, lan kanggo karya produksi clampbars standar bisa diganti dening specialized
    perkakas
    Safety operator Operator Safety wis meningkat dening interlock electrical loro-nyerahke sing njamin aman
    pasukan wis clamping wis Applied sadurunge clamping lengkap ana.

    JDC BEND mlengkung kapasitas (WITH STANDARD panjang CLAMPBAR)

    MATERIAL (ngasilaken / ult. Kaku) kekandelan Lip Jembar (minimal) BEND Radius (khas)
    Mild Steel
    (250/320 MPa)
    1.6 mm 30 mm * 3.5 mm
    1.2 mm 15 mm 2.2 mm
    1.0 mm 10 mm 1.5 mm
    Aluminium
    Bahan 5005 H34
    (140.160 MPa)
    1.6 mm 30 mm * 1.8 mm
    1.2 mm 15 mm 1.2 mm
    1.0 mm 10 mm 1.0 mm
    Steel
    gelar 304, 316
    (210/600 MPa)
    1.0 mm 30 mm * 3.5 mm
    0,9 mm 15 mm 3.0 mm
    0,8 mm 10 mm 1.8 mm

    Kanthi standar mlengkung-Beam extension cekap

    Kanggo logam paling non-ferrous (tembaga, kuningan, seng, etc) deleng aluminium ndhuwur.

    1-taun bagean babar pisan uga umur technical support dening telpon utawa email jdcbend@gmail.com

    specifications tundhuk ngganti tanpa kabar.

    Saben JDC BEND modle duwe in stock, Kita bisa ngatur kapal ASAP

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!