HOT Dianjurake

Kita usaha kanggo dadi produsen kualitas

Magnetic 1250E Sheet Metal Press Brake, Sheet M...

Advantages No limitation to depth of boxes....

3-IN-1/1016 40″ width Shear Brake and Ro...

PRODUCT SPECIFICATIONS JDC 3-IN-1 Gu...

3-in-1/610 MTB 12″ 3-IN-1 Combination She...

PRODUCT SPECIFICATIONS JDC 3-IN-1 Gu...

Electric Slip Roll Machine,plate slip roller fo...

PRODUCT SPECIFICATIONS JDC 3-IN-1 Gu...

Combination of Shear Brake and Roll Machine She...

PRODUCT SPECIFICATIONS JDC 3-IN-1 Gu...

JDCbend Powered 650E Magnetic bending machine, ...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

Heavy duty Manual Hand Brake/Pan & Box Pre...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

Manual sheet metal folding machine manual flang...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

Competitive Price Hot Sale Manufacturer Manual ...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

Duct machine electric plate folding machine for...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

Plate metal bending folding machine Price

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

Pan and Box press brake Machine /Manual press b...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

JDC sheet Magnetic logam brake  ngijini sampeyan nggawe manéka terlampir sing bakal mokal ing rem logam tradisional. Sampeyan bisa bend baja, aluminium, tembaga, lan plastik, antarane bahan liyane. Bukaken kemungkinan meh Unlimited!

Dianjurake:

kopi HVAC, kopi seni industri, lan sheet general kopi pabrikan logam.

Making ductwork, protelon, bends sulih ing pesawat werna-werna, item babak kayata aplikasi nggulung, lan akeh liyane.

Saben sheet elektromagnetik logam brake saka JDCBEND nawakake:

desain mbukak-rampung - The top mbukak menehi keluwesan nggawe sembarang jenis bend imaginable, kalebu kothak terlampir utawa protelon.

Magnet karo 6 ton saka pasukan - The magnet kuat ngemu materi ing panggonan supaya sampeyan bisa ngawat-ngawati iku ing desain konsep mbukak.

Kaki pedal utawa push button kontrol - Melu magnet lan ninggalake tangan free kanggo nuntun materi ...