HOT Dianjurake

Kita usaha kanggo dadi produsen kualitas

Hot sale magnetic sheet metal pneumatic folding...

JDC BEND ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

JDCbend model 1000E electromagnetic pneumatic s...

JDC BEND ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

1000E powered magnetic sheet metal bending machine

JDC BEND ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

Magnetic Bender Precision Time Saving Sheet Met...

JDC BEND ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

Electronic Magnetic Sheet Metal Bender,High Qu...

JDC BEND ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

1000E Magnetic Sheet Metal Bending Machine

JDC BEND ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

High Quality The Iron Hand Metal Sheet Folding ...

JDC BEND ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

1000E Factory Direct Selling Electric Magnetic ...

JDC BEND ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

1000E Magnetic Sheet Metal Bending Machine

JDC BEND ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

Pneumatic Magnetic Sheet Metal Bending Machine ...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

MAGNETIC SHEET METAL BRAKE

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

High Efficiency Electromagnetic Sheet Metal Ben...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

JDC sheet Magnetic logam brake  ngijini sampeyan nggawe manéka terlampir sing bakal mokal ing rem logam tradisional. Sampeyan bisa bend baja, aluminium, tembaga, lan plastik, antarane bahan liyane. Bukaken kemungkinan meh Unlimited!

Dianjurake:

kopi HVAC, kopi seni industri, lan sheet general kopi pabrikan logam.

Making ductwork, protelon, bends sulih ing pesawat werna-werna, item babak kayata aplikasi nggulung, lan akeh liyane.

Saben sheet elektromagnetik logam brake saka JDCBEND nawakake:

desain mbukak-rampung - The top mbukak menehi keluwesan nggawe sembarang jenis bend imaginable, kalebu kothak terlampir utawa protelon.

Magnet karo 6 ton saka pasukan - The magnet kuat ngemu materi ing panggonan supaya sampeyan bisa ngawat-ngawati iku ing desain konsep mbukak.

Kaki pedal utawa push button kontrol - Melu magnet lan ninggalake tangan free kanggo nuntun materi ...