HOT Dianjurake

Kita usaha kanggo dadi produsen kualitas

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

JDC BEND ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

JDC BEND ™ 1000E Powered 1000mm x 1.6mm Electrom ...

1000E sheet Magnetic brake logam

JDC BEND ™ 1000E sheet Magnetic brake logam P ...

JDC sheet Magnetic logam brake  ngijini sampeyan nggawe manéka terlampir sing bakal mokal ing rem logam tradisional. Sampeyan bisa bend baja, aluminium, tembaga, lan plastik, antarane bahan liyane. Bukaken kemungkinan meh Unlimited!

Dianjurake:

kopi HVAC, kopi seni industri, lan sheet general kopi pabrikan logam.

Making ductwork, protelon, bends sulih ing pesawat werna-werna, item babak kayata aplikasi nggulung, lan akeh liyane.

Saben sheet elektromagnetik logam brake saka JDCBEND nawakake:

desain mbukak-rampung - The top mbukak menehi keluwesan nggawe sembarang jenis bend imaginable, kalebu kothak terlampir utawa protelon.

Magnet karo 6 ton saka pasukan - The magnet kuat ngemu materi ing panggonan supaya sampeyan bisa ngawat-ngawati iku ing desain konsep mbukak.

Kaki pedal utawa push button kontrol - Melu magnet lan ninggalake tangan free kanggo nuntun materi ...