HOT Dianjurake

Kita usaha kanggo dadi produsen kualitas

48 in magnetic electromagnetic sheet metal box ...

JDC BEND™3200E Powered 3200mm x 1.2mm Electroma...

2.0 mm aluminum sheet manual bending machine,Me...

JDC BEND™3200E Powered 3200mm x 1.2mm Electroma...

JDCbend 3200E pneumatic magnetic pan and box br...

JDC BEND™3200E Powered 3200mm x 1.2mm Electroma...

High Efficiency Electromagnetic Sheet Metal Ben...

JDC BEND™3200E Powered 3200mm x 1.2mm Electroma...

CE&ISO Electromagnetic Sheet Metal Bending...

JDC BEND™3200E Powered 3200mm x 1.2mm Electroma...

Pneumatic sheet metal edge folding machine , ne...

JDC BEND™3200E Powered 3200mm x 1.2mm Electroma...

DIY sheet metal bending machine manual sheet me...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

Galvanized sheet Manual Folder Machine ,stainle...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

Manual Sheet metal bending,Pan and box press br...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

JDCbend1250E Factory Direct Selling Electric Ma...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

JDCbend 1250E Magnetic Sheet Metal Bending Machine

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

1250E Pneumatic Magnetic Sheet Metal Brake, Box...

1250E Powered 1250mm x 1.6mm elektromagnetik Sh ...

JDC sheet Magnetic logam brake  ngijini sampeyan nggawe manéka terlampir sing bakal mokal ing rem logam tradisional. Sampeyan bisa bend baja, aluminium, tembaga, lan plastik, antarane bahan liyane. Bukaken kemungkinan meh Unlimited!

Dianjurake:

kopi HVAC, kopi seni industri, lan sheet general kopi pabrikan logam.

Making ductwork, protelon, bends sulih ing pesawat werna-werna, item babak kayata aplikasi nggulung, lan akeh liyane.

Saben sheet elektromagnetik logam brake saka JDCBEND nawakake:

desain mbukak-rampung - The top mbukak menehi keluwesan nggawe sembarang jenis bend imaginable, kalebu kothak terlampir utawa protelon.

Magnet karo 6 ton saka pasukan - The magnet kuat ngemu materi ing panggonan supaya sampeyan bisa ngawat-ngawati iku ing desain konsep mbukak.

Kaki pedal utawa push button kontrol - Melu magnet lan ninggalake tangan free kanggo nuntun materi ...